top of page
Caută

Descoperă Colecția perfecta pentru evenimente in cadru restrâns

In perioada aceasta evenimentele speciale din viața ta arată cu totul altfel, într-un cadru restrâns, doar cu cei mai apropiați oameni.

Oferim variante perfecte pentru momentele importante din viața ta, fie că este vorba de o aniversare, zi de naștere, nuntă, petrecere sau o întâlnire împreună cu colegii pentru un succes care trebuie neapărat celebrat.

Oferă un tort cadou cu livrare in București chiar si in aceeași zi.

Zi de naștere

Sărbătorește în familie ziua de naștere a celor mai apropiați și iubiți oameni din viața ta. Alege sortimentul preferat și adaugă un mesaj personalizat pe tort.

Mini Bezele


Cea mai versatilă variantă pentru petrecerile alături de familie, prieteni sau colegi. Super ușor de servit, fără bătăi de cap sau necesitatea de a porționa, în combinații pe gustul tuturor invitaților.

Poți opta pentru sortimente diverse: ciocolată, fructe de pădure, caramel, fructul pasiunii, vegan sau krantz

Nunți în cadru restrâns


Un tort perfect pentru nunțile relaxate, doar cu cei apropiați.

Poți opta pentru orice sortiment disponibil de pe site-ul nostru.

Putem realiza împreună personalizarea tortului mult visat.Săruturi de Bezea


Ideal pentru întâlnirile pe ultima sută de metri, în locurile care te restricționează în servire. Săruturile pot veni în orice sortiment și au nevoie doar să le așezi pe masă, de restul se ocupă colegii pofticioși. Această variantă nu necesită nicio ustensilă de servire.13 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page