top of page
IR6_6452.jpg

Politica de Livrare

Comenzile sunt livrate din laboratorul nostru, din București, Alexandru Borneanu 10 - 16 şi ajung la destinaţie chiar și în aceeași zi, în funcție de data stabilită de comun acord cu clientul. 
Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru după ora 17:00 sunt expediate în cea de-a doua zi cu ajutorul mașinilor frigorifice şi ajung la destinaţie în funcție de data și ora stabilită într-un interval de +-3 ore. 
Timpul de livrare al torturilor poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate și alți factori externi, trafic, vreme.  Încercăm să livrăm cât mai aproape de intervalul sugerat, însă nu putem garanta o oră fixă. 
 
La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi ziua în care preferaţi să se facă livrarea. Puteţi să alegeţi o dată dintr-un interval de până la 30 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda. 
Programul de livrare este de luni pana duminica într-un interval stabil de la 11:00 la 17:00, însă în funcție de programul intern poate fi mai extins. Te rugăm să ne contactezi pentru ore specifice de livrare (9 dimineața, 7 seara).


Metode de transport
Produsele sunt livrate în mașini frigorifice din flotă proprie, aplicații de tip Bolt, Glovo, Tazz, Takeaway, FoodPanda, TNT (pentru Tort de Bezea 123, transportabil în afara Bucureștiului) sau operatori de tip Bolt Delivery, unde plata trebuie făcută în prealabil, iar clientul trebuie să recepționeze pachetul de la șofer în fața locuinței. 
 
Costuri 
 
Pentru comenzile de până la 285 RON, transportul în București, respectiv interiorul centurii este 25 lei,  pentru comenzile din afara Bucureștiului pe o distanță de până la 30 de km, calculată de la adresa laboratorului este de 100 de lei. 
 
Costuri transport evenimente 
 
Pentru comenzi în București, transportul este de 18 lei, iar pentru comenzile ce depășesc 279 lei, transportul este gratuit. În afara Bucureștiului, taxa de livrare se calculează cu 6 lei/ km.
 
La recepționarea comenzii de la colegul nostru, vă rugăm, să verificați cu atenție produsele/ tortul.
Dacă ceva nu este în regulă sau vă lipsește vreun produs, ne puteți suna la numărul de telefon: 0757070340 și vă garantăm schimbarea/ înlocuirea/ adăugarea detaliilor lipsă în maximum 2h.

 
bottom of page