top of page
_edited.jpg

Termeni si Conditii

TORT DE BEZEA

Tort de Bezea SRL, avand sediul social in Bucuresti, Sublocotenent Alexandru Borneanu 10 - 16, Parter, Sector 6, cont nr. RO11INGB0000999905787345 deschis la ING Dorobanti, cod fiscal RO35903281, reg com J40/4837/2016, prin reprezentantul legal Simona Craciun avand functia de Administrator, in calitate de prestator al serviciilor.

I. DEFINITII SI TERMENI

TORT DE BEZEA– este marca inregistrata si denumirea sub care Tort de Bezea SRL-D, persoana juridica romana, avand codul unic de inregistrare fiscala RO35903281, a fost autorizata sa functioneze sub COD CAEN 1071 Fabricarea painii; fabricarea prajiturilor si a produselor proaspete de patiserie

 

Utilizator - orice persoana fizica care acceseaza Site-ul nostru care, prin plasarea unei comenzi are sau obtine acces la informatiile despre torturile pe care le producem prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Tort de Bezea (mail, telefonic)

 

Plasare de comanda – sectiunea din Site prin pasii premergatori pentru obtinerea unui produs aflat din portofoliul nostru format dintr-o adresa de e-mail, numele clientului, adresa de livrare dupa caz si care permite Utilizatorului obtinerea de bunuri produse de noi. 

 

Site – domeniul www.tortdebezea.ro si subdomeniile acestuia.

 

Magazin online -  totalitatea produselor pe baza de bezea aflate pe pagina magazinului online aflate spre vanzare 

 

Produse – torturi de bezea si produse aferente aflate pe site

 

Document – prezentii Termeni si Conditii.

 

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail), SMS sau alta forma de comunicare, asupra Materialelor si/sau a Campaniilor desfasurate de Tort de Bezea intr-o anumita perioada si/sau asupra Continutului, Site-ului, unor produse sau servicii sau a Tort de Bezea fara niciun angajament din partea Tort de Bezea cu referire la informatiile continute de acesta.

 

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile torturilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea pe Site si/sau prin fiecare utilizare a Contului, Utilizatorul este de acord cu si consimte in mod expres la toate prevederile din prezentul Document (asa cum se gasesc ele pe Site la momentul utilizarii curente), Document care guverneaza relatia dintre Utilizator si Tort de Bezea

 

2.2. Tort de Bezea  isi rezerva dreptul de a modifica oricand Documentul, in mod unilateral, iar prin utilizarea Contului, Utilizatorul isi exprima acordul cu privire la respectivele modificari, asa cum apar ele pe Site

 

2.3. Utilizatorul isi poate retrage oricand consimtamantul, in mod expres, printr-un email trimis la adresa simona@tortdebezea.com intelegand ca prin retragerea consimtamantului va pierde accesul la produsele noastre

3. POLITICA DE VANZARE SI RETUR

3.1. Utilizatorii pot cumpara produsele noastre in limita disponibilitatii

 

3.2. Comunicarea cu Tort de Bezea se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din Site. Tort de Bezea are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

3.3. Tort de Bezea poate publica pe Site informatii despre Produse si/sau Campanii detinute/initiate de catre Tort de Bezea, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

 

3.4. Dacă un produs achiziționat nu mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în ziua achizitionarii momentului livrării/ridicării, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de catre Tort de Bezea. Produsele aflate spre returnare trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite.

 

3.5. In cazul in care se doreste anularea comenzii, anterior achitata prin procesatorul de plati Stripe, acesta fiind furnizor extern, durata de returnare a banilor poate dura pana la 15 zile lucratoare in unele cazuri. De exemplu, plasarea comenzii de catre client cu e-mail eronat.

 

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Tort de Bezea, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

4.2. Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea oricarui Continut, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Tort de Bezea, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Tort de Bezea asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Tort de Bezea.

 

4.3. Orice Continut la care Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Tort de Bezea si acesta si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Tort de Bezea cu referire la acel Continut.

 

4.4. In cazul in care Tort de Bezea confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Tort de Bezea pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest Continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

4.5. Niciun Continut transmis catre Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie si nu implica nicio obligatie contractuala din partea Tort de Bezea fata de Utilizator.

 

4.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. CUMPARARE DE PRODUS

6.1. Utilizatorul poate efectua, Comenzi pe Site, prin accesarea sectiunii Magazin,  in masura in care exista stoc disponibil pentru acestea. Tort de Bezea poate limita oricand numarul de produse ce pot fi cumparate simultan de catre un Utilizator iar acestea nu exista in stoc.

 

6.2. Prin finalizarea comenzii, Utilizatorul consimte ca Tort de Bezea poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Tort de Bezea. (telefon, mail) 

 

6.3. Comenzille pot fi ridicate de catre client si returnate la sediul Tort de Bezea, in termenul de returnare inscris pe eticheta anexata. Utilizatorul este raspunzator de produsele cumparate de la Tort de Bezea de la momentul ridicarii si pana la momentul consumului.

6.4. La cerere, Tort de Bezea poate oferi, contra cost, servicii de livrare oriunde in Bucuresti. 

7. CONFIDENTIALITATE

7.1. Utilizatorul va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizeaza Tort de Bezea. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

 

7.2. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Site, Utilizatorul ofera Tort de Bezea acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii, si este de acord ca Tort de Bezea sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care Utilizatorul le-a trimis prin intermediul Site-ului. Tort de Bezea nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

7.3. Prin inscrierea in baza de date a Tort de Bezea, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre Tort de Bezea si/sau terti, parteneri ai Tort de Bezea: prestatori de servicii, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica acest lucru.

8. COMUNICAREA

8.1. Prin crearea Contului, Utilizatorul consimte in mod expres sa primeasca Newslettere de la Tort de Bezea.

 

8.2. Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la primirea de Newslettere in orice moment.

8.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

 

8.4. Newsletterele trimise de Tort de Bezea unui Utilizator sunt personalizate 

9. RASPUNDERE

9.1. Tort de Bezea nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Tort de Bezea a oricarei din obligatiile sale si pentru daune care rezulta din utilizarea Materialelor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

9.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (username si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 

9.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Contului, Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii si/sau utilizarii Contului, dupa caz.

 

9.4. Ulterior crearii Contului, accesarea si/sau utilizarea Contului in orice fel echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

 

9.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Tort de Bezea, acestia fiind opozabili Utilizatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin crearea Contului si/sau prin efectuarea unei actiuni pe Site (ex: logare in Cont).

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

REGULAMENT

1. Tort de Bezea este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 29118 si trebuie sa se supuna reglementarile legale in vigoare.


 

2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Deciziei nr. 200/2015, Tort de Bezea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.


3. Scopul colectarii datelor este:

prestarea corespunzatoare a serviciilor oferite de Furnizor (acces la Site, comanda torturi de bezea, campanii de promovare a produselor si a serviciilor Furnizorului, logistica si livrarea de torturi de bezea);

trimiterea de Newslettere , recomandari si/sau alerte periodice, prin pagina de internet sau prin folosirea postei electronice (e-mail)

de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a torturilor vandute si comportamentul Utilizatorului/Beneficiarului;


 

4. Prin completarea datelor in formularul de creare de comenzi de tort Utilizatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Tort de Bezea si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 3. Prelucrarea datelor include colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, adaptarea sau modificare, extragerea, divulgarea, consultarea, inclusiv prin existenta unui proces decizional automatizat (crearea de profiluri pentru o experienta personalizata); stocarea pana la momentul retragerii consimtamantului Utilizatorului;

5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de a solicita Furnizorului acces la date, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa autoritatii de supraveghere sau justitiei in caz de incalcare a drepturilor pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


 

6. De asemenea, Tort de Bezea poate furniza datele cu caracter personal ale Utilizatorului/Beneficiarului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 12.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii.


 

7. Informatiile Utilizatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8. Pe baza unei cereri trimise la adresa de email , in atentia Tort de Bezea, Utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. 

 

12. FORTA MAJORA

12.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

12.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Documentului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune interese.

 

13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Tort de Bezea si Utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, de pe raza municipiului Bucuresti.

bottom of page