_edited.jpg

Pentru companii

Livram torturi catre companii pentru aniversari interne, zile de nastere, diverse cadouri pentru clienti si aniversarile lor. Pe baza de contract sau punctual la evenimente. 

Cateva nume cu care deja colaboram ar fi: Bookster, Regina Maria, Banca Transilvania, BMW Group, PRO TV, Raiffeisen Bank, Mullen Lowe, Bursa de Valori, Skanska, CBRE, Secom, Top Line. 

Trimit torturi intern

Trimit intern torturi, ca un beneficiu pentru angajati. Primesc cadou de ziua lor din partea companiei, sarbatoritii lunii sau la aniversarea in companie ( ex.: Catalyst, Banca Transilvania, Alpha Bank, OTP Bank,  Raiffeisen Bank,) Groupama, OLX, Amway, Skanska, Bursa de Valori, Raiffeisen Bank) 

Torturi catre clienti

Trimit torturi si prajituri catre clienti, parteneri, atunci cand vor sa marcheze un moment important sau drept multumire

Cateva dintre companiile care au ales sa lucreze cu noi: Bookster, Banca Transilvania, Bitdefender, GroupM, MullenLowe, Globalworth, CBRE) 

Afla mai multe despre cum aleg companiile sa fie alaturi de clientii lor cu ocazia zilelor de nastere, aniversarea colaborarii si multe alte evenimente. 

Petreceri aniversare

Cumpara pentru petreceri de Craciun / Paste / Martisor , alte evenimente importante in companie pe care doresti sa le marchezi alaturi de colegi si cei mai importanti clienti  (ex.: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, BRD, Ministerul Finanțelor, CECCAR, Nobel Globe, etc.)

Contacteaza-ne

Telefon: 0757070340

Strada Roma 5, 
Bucuresti, Sector 1

Vino in Strada Roma 5

Marti -Duminica 09:00 - 20:00

Luni: 09:00 - 17:00

 

TORT DE BEZEA

0757 070 340

Strada Roma, 5 Bucharest Romania

©2020 by Tort de Bezea.