top of page
Caută

Bistroul de la ColÈ›

Tort de Bezea a luat naștere în aprilie 2016, într-un mic spațiu de pe George Călinescu, Dorobanți, și pe o pagină de Facebook. Fostă corporatistă, Simona Crăciun povestește că a fost un test la bun început și nu știa dacă va reuși să construiască un business din pasiunea ei. Descoperă-le povestea completă și preparatele și comandă-ți prânzul din aplicația tazz by eMAG: https://c5h6q.app.goo.gl/2hbE

Acest material este parte a unui proiect marca Wall-Street.ro, realizat în parteneriat cu tazz by eMAG, prin care ne propunem să evidențiem micile restaurante care au supraviețuit celor mai tulburi vremuri, reinterpretând aromele tradiționale. Descoperă mai multe bistrouri de la colț: https://c5h6q.app.goo.gl/2hbE


66 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page